Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bucky Larson: Born to Be a Star előzetes

2011.06.25. 18:02 koimbra Szólj hozzá!

Adam Sandler, Allen Covert, Nick Swardson írták a Bucky Larson: Born to be a Star vígjáték forgatókönyvét, amelyben nem Sandler fogja játszani a főszerepet, sőt még csak fel se fog bukkanni benne.  Swardson alakítja azt a vidéki fickót, aki rájön arra, hogy a szülei a 70-es években pornósként dolgoztak. Több se kell neki, elindul Hollywoodba, ahol azt reméli hogy ősök nyomdokaiba léphet.

Christina Ricci Swardson barátnőjét formálja meg, Stephen Dorff  pedig egy Dick Shadows elnevezésű felnőttfilmsztár lesz és Don Johnsont is láthatjuk a produkcióban. Tom Brady dirigálta az alkotást, aki korábban a Tökös csajt (The Hot Chick) dirigálta és köze volt a Tök Állat (The Animal) szkriptjéhez.

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes born to be a star

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr473014347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása