Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Coenék és a folk

2011.06.26. 13:56 koimbra 1 komment

A Coen fivérek A félszemű (True Grit) után közzétették, hogy olyan filmen dolgoznak, amiben a zene fontos szerepet kap, de egyéb részletet nem árultak el. Kiderült, hogy a folk világába fognak elkalauzolni minket, a produkció Dave van Ronk énekes életén fog alapulni. Az alkotáshoz felhasználják van Ronk életrajzát is, amely 2005-ben, három évvel a halála után jelent meg The Mayor of MacDougal Street címen.

A zenész nagy szerepet játszott a 60-as évek akusztikus folk újjászületésének, ami újra felpezsdítette a kávéházak életét. Rengeteg feltörekvő fiatalt karolt fel és támogatta őket, többek között barátságot ápolt Tom Paxtonnal, Bob Dylannal és Ramblin Jack Elliottal. Coenék dokumentarista-stílusban szeretnék leforgatni a filmet.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83015901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2011.06.26. 15:17:11

Minden Coenékről szóló hírt örömmel fogadok.
Zseniálisak. Ez a film is az lesz. :)
süti beállítások módosítása