Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírek

2011.06.28. 21:00 koimbra 3 komment

Mindent le fog tarolni a Transformers 3

            Semmit nem bíztak a véletlenre: a július 4-ei amerikai nemzeti ünnep hétvégéjén startol a tengerentúlon a Transformers 3, 4000 moziban, amiből 2800 3D-s (digitális 3D és IMAX vegyesen). Elemzők szerint négy nap alatt valószínűleg 150-160 millió dollárt hoz a szuperprodukció. A tarolást megkönnyíti, hogy hasonló film nem indul a mostani hétvégén, csak két „nőcis”, azaz romantikus darab kerül a mozikba.

            A Transformers 3 külföldi kilátásai még rózsásabbak, különösen a hatalmas orosz és kínai piacon, az elterjedt kalózkodás ellenére – a Transformers-rajongók ugyanis inkább moziban nézik meg kedvencüket a moziban felvett, silány minőségű lopott változatok helyett.

Megan Fox mélyen megbánta, hogy hitlerezett

            Könnyekben tört ki Megan Fox, amikor meglátta a tévében Rosie Huntington-Whiteley-t a Transformers 3 moszkvai világpremierjén. – Még másnap is azt hajtogatta, hogy neki kellett volna ott állni a pódiumon – meséli a színésznő egyik barátja. – Most tudatosult benne igazán, hogy nagyon elszúrta, nem kellett volna lehitlereznie Michael Bayt, bármennyire is utálják egymást. Megan sokért nem adná, ha az egész trilógiában ő lehetett volna a női főszereplő.

            Mint nemrég kiderült, Megan Fox hiába volt a Transformers 1-2 női főszereplője, repülnie kellett a harmadik részből, mert Hitlerhez hasonlította a sorozat rendezőjét, Michael Bayt. Ez nem Bay-nél, hanem a producernél, Steven Spielbergnél verte ki a biztosítékot, aki azonnal telefonált, hogy Megannek mennie kell. Bayről egyébként a többi szereplő is őszintén elismerte, hogy nem éppen terápiás foglalkozás vele dolgozni, de attól mindenki tartózkodott, hogy valamely történelmi személyiséghez hasonlítsa.

Rosie azt hitte, csak vicc, hogy a Transformersbe hívják

            Sosem gondolta volna Michael Bay, hogy pont egy modellt fog felkérni a Transformers 3 női főszerepére. – Megan Fox kiesése után nagyjából 500 jelöltünk volt a világ minden részéről – meséli a rendező. – Egyszer csak valami bevillant: Rosie Huntington-Whiteley-vel együtt dolgoztam a Victoria’s Secret kampányklipjében, és az ösztönöm azt súgta, egy próbálkozást megér, mert van benne valamilyen természet adta tehetség. Küldtem neki egy e-mailt, hogy várom a meghallgatásra.

            – Először azt hittem, ez csak vicc – mondja a brit modell. – Michaelnek elég sajátos a humora, és gondoltam, meg akar tréfálni. De aztán beszéltünk telefonon, és kiderült, halál komolyan gondolja. A frász jött rám, pedig mindig is filmes karrierről álmodtam, a modellkedést csak afféle belépőnek tekintettem.

Katie Holmes egész élete Mission: Impossible

            Kiszivárgott az intenetre a Mission: Impossible 4 francia előzetese – a hivatalos amerikai trailer moziban a Transformers 3 előtt lesz látható, neten holnap reggeltől, magyarul is –, Katie Holmes azonban már azzal büszkélkedhet, hogy az egész filmet látta. – Igaz, ez még csak az első vágás utáni verzió, de a lényeg benne van – meséli Mrs. Cruise. – Egész vérfagylaló! Megszoktam, hogy Tomot lelógatják mindenféle magas helyekről, de a Burj Khalifa mégiscsak túlzás. Tudtam, hogy a világ legmagasabb épületén forgatnak, de filmen látni egészen más.

            A színésznő elárulta, hogy nem irigyli férjét a filmjei miatt, mert az ő élete is kész Mission: Impossibe. – Van egy ötéves kislányom, akivel a nap 24 órája tökéletes Mission: Impossible. Suri nem égetni valóan rossz, csak éppen gyerek, és aki szülő, az tudja, miről beszélek.  

            (Mission: Impossible – Ghost Protocol: hazai bemutató: 2011. december 15.)

Címkék: hírlevél transformers uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr743022947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2011.06.29. 01:28:34

Na megnéztem a Transformers 3-at. Hát hogy is fogalmazzak. Ha valaki egy jó Transformers filmet akar nézni az tegye be DVD-n az első részt. Megkaptuk a szokásos akcióorgiát Bay módra. De kb ennyi. Az új csajszi nekem kibaszott ellenszenves volt, kb az első másodperctől, John Malkovich kb 10 percet szerepelt és egy agyatlan barom szerepében tetszelget. Már már én éreztem magam kínosan h egy színészlegenda ilyen gagyi szerepet kapott... A sztori rém gagyi és hogy őszinte legyek a film vége felé már a töménytelen akció sem volt képes lekötni. Tele van klisékkel mint h: minden elveszett de akkor hirtelen történik valami és onnantól minden happy, megkapjuk a szokásos hazafias jeleneteket amiben elmondják h "lehet nem térünk vissza de a világ számít ránk..". Rohadt nagy csalódás volt. A 3D élményről meg csak annyit hogy az Avatar még mindig utcahosszal ver minden 3D-s filmet... Hogy jót is mondjak róla. Patrick Dempsey marha jól alakította a rossz fiút. Na ő tényleg nagyon jó volt. Kellően ellenszenves nem csodálkoznék ha ezután rábíznának még pár rosszfiús szerepet. Van néhány jó pén is a filmben amin jót lehet mosolyogni.("Kitüntetett az elnök! Obitol kaptam egy kitüntetést.") De az az igazság hogy jobban jártam volna ha itthon maradok és megnézem Stallonéval a Túl a csúcsont...

jikininki 2011.06.29. 02:21:53

jaj, ez némiképp elszomorító.

Buchek8 2011.06.29. 15:57:14

Tényleg mindent vitt ez a film.
süti beállítások módosítása