Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Joe Johnston szeretné megcsinálni a Rocketeer folytatását

2011.06.29. 12:19 koimbra 5 komment

Joe Johnston, a Drágám, a kölykök összementek (Honey, Honey, I Shrunk the Kids) után készíthette el a Rocketeer képregényfilmet, ami ugyan nem teljesített rosszul, de mégis csalódottak voltak az elért eredményeivel. A rendező most arról beszélt, hogy örülne, ha a második rész megvalósulhatna.

"Szeretném, ha elkészíthetném a Rocketeer második részét. A film által produkált bevétel sajnos nem hozta vártakat" - mondta Johnston, megemlítve, hogy a karakter később sem merült feledésbe. "Élményteli volt a filmmel foglalkozni és örömömre szolgálna újra belépni Cliff Secord világába. Határozottan érdekel, aa esetleg vannak még olyan képregényhősök olyan emberi történettel, mint amivel Steve Rogers is rendelkezi. Manapság túl sok képregényfilm koncentrál a látványra a sztori helyett."

És ha már Rocketeer, John Banana összedobott egy pár perces animációs kisfilmet ebben a témában.

 

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813024328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.29. 13:30:25

ez egy nagyon jó film, de nem kiált folytatásért azért...

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.06.29. 15:45:00

most nézem, hogy lesz folytatása a 300-nak... az első rész végén a két sereg összecsap, ahol, mint tudjuk a perzsákat totálkárra verték a görögök. Ebből mit lehet még kihozni? :D

mr.roper 2011.06.29. 16:53:32

a Rocketeer az egyik legjobban sikerült képregényfilm sz.tem, hátha összedobnak valami értékelhető forgatókönyvet is a folytatáshoz, hajrá! :-)

nikodémus 2011.06.29. 22:59:11

A Rocketeer tényleg nagyon jó kis kalandfilm, nemrég sikerült megnéznem. Stílusos, poénos, jól összerakott. Nem tudom, kellene-e neki egy méltatlan folytatás...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.30. 10:35:01

@Loyal - www.loyalmunkaruha.hu: előzményfilm lesz Xerxészről, de ez nem az a topik. ;)
süti beállítások módosítása