Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Smith Washingtont akarja főszereplőnek a The American Can drámába

2011.06.29. 12:55 koimbra 3 komment

Will Smith már két éve próbálja összehozni a The American Can drámát, ami a Katrina hurrikánról szólna. A hurrikán pusztítása nyomán Amerikában 10.000 ember hunyt el, nyomában megjelent a kolera is felütötte a fejét. A rapper-színész úgy gondolta, hogy a főszerepet magára osztja, ám asztalán sokasodnak a projektek, ezért inkább úgy döntött, hogy átpasszolja a lehetőséget másnak. Denzel Washingtont szeretné a filmben látni, felkereste egy ajánlattal, ám azt egyelőre nem tudni, hogy Washington mit reagált rá. A színész gázsija 20 millió dollár, ez alatt nem vállal semmit, a Száguldó bomba fedélzetét például azért akarta elhagyni, mert a stúdió a film költségvetését szerette volna megnyirbálni és úgy gondolták, hogy 20 helyett csak 16 milliót adnának neki.

John Lee Hancock, A szív bajnokai (The Blind Side) alkotója ül a rendezői székben és szintén ő szállította le a forgatókönyvet. Hancock John Keller ex-tengerészgyalogos történetét dolgozta bele a szkriptbe.  Keller a Katrina tombolása alatt New Orleansban tartűózkdott.   A hurrikán tevékenykedése nyomán a közeli gát átszakadt, három méteres víz árasztotta el a környéket. A volt katona a saját házában szállásolta el szomszédait, az időseket és segített azoknak, akik képtelenek voltak elhagyni házukat, a helyszínre siető mentőcsapatoknak segédkezett. Keller 600 fényképet és egy 75 perces videófilmet készített ez idő alatt.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83024424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2011.06.29. 14:38:18

A színész gázsija 20 millió dollár, ez alatt nem vállal semmit, a Száguldó bomba fedélzetét például azért akarta elhagyni, mert a stúdió a film költségvetését szerette volna megnyirbálni és úgy gondolták, hogy 20 helyett csak 16 milliót adnának neki."
Jah boccs, apró pénzért nem gürizik... :D

Bergeroth 2011.06.29. 20:39:24

@Boyzndahood:
2 Oscarral és 53 további megnyert díjjal, valahogy meg tudom érteni. :P
süti beállítások módosítása