Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hemsworth a Shadow Hunterben

2011.06.30. 10:39 koimbra Szólj hozzá!

A Columbia Chris Hemsworth-t szerződtette le a Shadow Hunterre. Hossein Amininek, a Drive írójának az ötletéből valósul meg a megtörtént esetet feldolgozó produkció.  A valóságban egy izraeli elit osztagra az a feladat várt, hogy elkapják a Hamász vezetőjét, aki éppen egy bizonyos hotelben volt fellelhető. A csapat tagjai beszivárogtak az épületbe, ahol végeztek célpontjukkal. A filmben nem kommandósokat fogunk nyomon követni, hanem izraeli bérgyilkosokat.

Már biztos, hogy Amini lesz az egyik producer, azt nem tudni, hogy a szkriptet maga fogja-e írni. Az úriember tette le az asztalra a Snow White and the Huntsman forgatókönyvét is, amiben szintén Hemsworth fog játszani.

Hemsworth jelenleg A bosszúállók (The Avengers) munkálatain vesz részt, majd ezt követően vág bele a Hófehérkés projektbe. A Shadow Hunterhez ezt követően láthatnak hozzá, persze csak ha nem jön valami közbe (pl. a Thor 2).

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr363026724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása