Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tinker Tailor Soldier Spy előzetes - Oldman szovjet kémet keres

2011.06.30. 14:19 koimbra 1 komment

Tomas Alfredson az Engedj be (Let the Right On In) film után eljutott Hollywoodba, ám a Danish Girl dráma környékéről elég hamar lelépett, meg sem állt Angliáig, ahol talált megfelelő melót, a Tinker Tailer Soldier Spy hidegháborús projekt rendezői székébe csüccsenhetett bele. Az alkotás John le Carré regénye alapján készül, amiből anno már a BBC összehozott egy 7 részes sorozatot, ezen kívül a Radio 4 csatorna is feldolgozta az alapanyagot.

A 70-es években játszódó történetben Gary Oldman alakítja George Smiley ügynököt, akinek meg kell találni a brit titkosszolgálat soraiba beférkőzött szovjet kémet. Oldman mellett csupa jó színész fog játszani: Tom Hardy, John Hurt, Mark Strong, Ciarán Hinds, Toby Jones, Stephem Graham. Angliában szeptember 16-án, Amerikában november 18-án mutatják be. Remélhetőleg hozzánk is mihamarabb befut.

Címkék: trailer könyvből film thrillerelőzetes tinker tailor soldier spy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83027324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.06.30. 17:44:26

Nem is tudtam hogy ilyen közel már a premier. Persze tudom hogy még az se biztos hogy Magyarországon vetítik egyáltalán, de azt hittem 2012-ben lesz valamikor.
Minőséginek tűnik, és egy rakat kedvenc színészem játszik benne.
süti beállítások módosítása