Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hosszú távú megállapodást kötött az MGM és a Forum Film

2011.07.01. 20:58 koimbra Szólj hozzá!

A megállapodás Lengyelországra, Magyarországra, Romániára, Bulgáriára és Izraelre vonatkozik, mozi és DVD/BD jogokra egyaránt.

Budapest, 2011. július 1. – Az MGM a tegnapi napon Los Angelesben bejelentette, hogy hosszú  távra szóló forgalmazási megállapodást kötött a Forum Filmmel, a Cinema City International NV (CCI)  film disztribúcióért felelős leányvállalatával. A megállapodás mozi és DVD/BD jogokra egyaránt vonatkozik, az érintett országok Lengyelország, Magyarország, Románia, Bulgária, és Izrael, valamint bizonyos filmek esetében Csehország és Szlovákia is. A szerződés az elkövetkező öt év új bemutatóira szól, többek között tartalmazza a nagy várakozás övezte “Hobbit” filmeket 2012-ben és 2013-ban, valamint a Bond franchise következő részeit, a 2012. november 8-án a hazai mozikba kerülő  “Bond 23”-at, és az egyelőre dátum nélküli “Bond 24”-et.

“Bár kapcsolatunk Gary-vel és Roger-rel régi keletű, büszkeséggel tölt el, hogy minket választottak  forgalmazó partnerüknek a “mi” piacainkon. “ mondta el Mooky Greidinger, a Cinema City International elnök-vezérigazgatója. “Hosszú távú megállapodást kezdeni ilyen várható filmekkel nagyon izgalmas, biztos vagyok benne, hogy a Forum Film csapatok minden országban elkötelezetten fognak azon dolgozni, hogy maximalizálják az MGM filmek piaci eredményeit.”

“Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy folytathatjuk a kapcsolatunkat Mooky-val és a Forum Filmmel. Úgy gondoljuk, a Forumnál a lehető legjobb kezekben lesznek filmjeink ezeken a piacokon” – nyilatkozta Barber és Birnbaum, az MGM alelnök-vezérigazgatói.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr803031184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása