Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A legtöbbet kereső színésznők

2011.07.06. 14:38 koimbra 21 komment

A Forbes magazin idén is közzétette Hollywood tíz legjobban kereső színésznőjének a nevét, a listát a 2010 májusa és 2011 májusa közötti időszakban megkeresett fizetségük alapján készítették. A dobogó élén Angelina Jolie áll,  aki 30 millió dollárt tehetett zsebre film, Sarah Jessica Parker ugyanennyit vihetett haza. Jolie tavaly játszott a Salt ügynökben és Az utazóban, utóbbi Amerikában csúnya bukta volt, de a nemzetközi eredményekkel együtt 278 millió dollár lett a végeredmény. 20 milliót kapott a Salt ügynökért és 19 millió ütötte a markát azért, hogy Johnny Depp oldalán turistáskodhatott. (Hogy melyik film gázsiját kapta meg a vizsgált időszakban azt nem tudni, de valószínűleg Az utazóét.) Idén kerül a mozikba a In the Land of Blood and Honey, amely Jolie rendezői debütálása.

Parker részéről kiváló döntés volt, hogy anno bevállalta a Szex és New Yorkot, ebből még mindig szépen folydogálnak a dollármilliók. E mellett parfümöket reklámot, ami 2010-ben egy elviselhető 18 millió dollárt jelentett a számára. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Halston cégnek segít ruhák tervezésében.

Aniston a büszke bronzérmes 28 millió dollárral, hamarosan felbukkan a Förtelmes főnökök vígjátékban, a Wanderlust is bemutatásra vár, legutóbb pedig a Kellékfeleségben láthattuk és e mellett reklámszerepéseket is előszeretettel vállal be. Sandra Bullock tavaly ugyan nem játszott semmiben, de két filmre is aláírt, már forog a Gravity sci-fi és az Extremely Loud and Incredibly Close adaptációban is bevállalt egy szerepet. A Meryl Streep 10 milliójának nagy részét bizonyára azért vághatta zsebre, mert igent mondott a The Iron Lady-re, amiben Margaret Thatchert formálhatja meg.

 1. Angelina Jolie - $30 milliió

2. Sarah Jessica Parker - $30 milliió

3. Jennifer Aniston - $28 milliió

4. Reese Witherspoon - $28 milliió

5. Julia Roberts - $20 milliió

6. Kristen Stewart - $20 milliió

7. Katherine Heigl - $19 milliió

8. Cameron Diaz - $18 milliió

9. Sandra Bullock - $15 milliió

10. Meryl Streep - $10 milliió


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833044503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.07.06. 17:44:57

elég szar lista ez.
hol van pl Keira Knightley vagy Zeta Jones, Penelope Cruz, Jesscia Alba, Scarlett Johansson, Natalie Portman.

vagy ők ingyen vállalják a színészkedést ?

Atkakukac1989 2011.07.06. 20:04:29

Jolie, ha
Az utazóért 19 milliót kapott
A Salt ügynökért 20 milliót
akkor az mióta 30 millió??

Nem inkább 39??

Portman tényleg röhej, hogy nincs a listán: a Thor-ral, a Black Swan-nel, a Királlyal, és a Csak szexre kellesz filmekkel sem keresett 10 milliót se???
Hogy legalább Meryl Streepet beérje. Ez a lista totál megalapozatlan.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.06. 20:35:05

@Atkakukac1989: Na igen, de ezek közül az egyiket még tavaly május előtt vágta zsebre. (Zárójelben benne is van)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.06. 20:37:14

@koimbra: A Black Swanért nem kaphatott sokat, az egész film 13 milla volt, a Király bemutatóját tologatták, azzal nem kell számolni. A Thorért biztosan nem kapott túl sokat, a Marvel eléggé a fogához veri a garast a gázsiknál.

Behajtó70 2011.07.06. 20:39:10

Ezt látva senki ne lepődjön meg, ha világ szegényebb országaiban ezerrel megy torrentezés...

És még ezeknek van pofájuk perelni a letöltőket! Mennyi kellene egy ilyen bizbasz hatsort betanulni képes balfasznak?? ötszázmillió elég lenne? vagy annyi se?

Fertelmes banda az egész...!

gitáros 2011.07.06. 20:45:15

@Behajtó70:
Próbálj meg sikeres lenne valamiben, sokat segítene a lelkeden, cimbi.

gitáros 2011.07.06. 20:47:50

K. szerző, ez a mondat micsoda?

"A dobogót Angelina Jolie foglalja el, aki 30 millió dollárt tehetett zsebre film, Sarah Jessica Parker ugyanennyit vihetett haza."

Meg az a fránya "fizettség"...

Behajtó70 2011.07.06. 20:58:08

@gitáros: ezzel a stíllel távolról sem vagyunk cimbik, a posztomból adódó sikeresség/telenség feltételezése pedig csak beteg elme szüleménye lehet...

Akinek az a véleménye, hogy a $30 millát keresni egy bizbasz zs-kategóriás filmmel az OK, annak valami beteg agya lehet...(sex&NY, beépített szépség, salt, satöbbi)

De hagylak is, mert nyilván egy győzikerajongóval van dolgom, inkább a témához: mérhetetlen képmutatásnak tartom azt is, hogy e milliókat keresők néha szegény gyerekek istápolójaként próbálnak föltűnni...igazi pofán köpés, marketing...ezt tetézendő: az örökbefogadók nem is nevelik e kicsinyeket, hanem babysittereket fogadnak ahhoz is...persze értem én, hogy az a pár gyerek még így is jól jár, csak az eljárást, a felhajtást találom képmutatónak, mert több száz millió dolláros háttérrel segíteni pár gyereken semmivel nem nagyobb tett, mint itthon simán szeretettel örökbe fogadni egy gyermeket, sőt! Csak ez utóbbi nem olyan nagy hír...ebből is látszik, hogy ezek a "sztárok" (omg!) csak és kizárólag a címlapért csinálják, semmi más nem számít...hányinger

Behajtó70 2011.07.06. 21:05:26

Ja...és ami még szomorú, hogy az ilyen "gitáros" színvonalú egyedek meg ujjongva rohannak a moziba, hogy az összes szart elsőként lássák, hogy idoljaikat még magasabbra emeljék...na persze nekem is tetszenek egyes filmek, de ettől még elítélendőnek tartom, hogy ilyesmiért ezek a senkik milliárdokat kapjanak, azt meg főleg, hogy még piedesztálra is emeljük őket!

_drk 2011.07.06. 21:33:11

@Behajtó70: Nézd meg a férfiak mennyit keresnek, attól szívrohamot fogsz kapni :D
ah ettől ennyire ideges vagy.
Am van benne igazság de ilyen erkölcstelen világban élünk, akik a legtöbb pénzt kapják azok nem csinálnak semmit, csak a szinésznők védelmére hogy nagyjából mind letett vmit az asztalra 2 az hogy minden évben más sztem a top 10 abbol a tekintetből hogy mindig másnak fizetnek sokat, ezért nincs itt portman amíg Katherine Heigl igen. Meg am én nem tom észrevettétek-e de a híres mindenben játszik szinésznő lassan kikopik hollywoodbol, amíg szinészből tudsz mondani 20-at aki sok fajta filmben évente játszik 5-6 filmben addig ilyen nő nagyon kevés van vagy nincs is.

victor vacendak 2011.07.06. 21:53:07

Ha tegyük fel a színészek a teljesítményükkel arányosan keresnének, mondjuk a hokisták salary cap-jéhez hasonlóan 1-2 milliót maximum évente, akkor a filmek büdzséje is sokkal kisebb lehetne. Ez olcsóbb jegyeket eredményezne, a tv sorozatoknál olcsóbb reklámokat (mert a csatornák kevesebből kihozzák a filemeket), így a reklámozók olcsóban adhatják a portékát, növekszik a vásárlókedv, marad vagy nő a bevétel, több munkalehetőség adódik, az olcsóbb fogyasztási cikkek miatt a mai árak mellett alacsony bérekből is meg lehetne élni. Mindez a zeneiparra hatványozottabban kéne, hogy igaz legyen (ahol sírnak a letöltők miatt, még is 40-50 millát keres egy olyan utolsó köcsög is, mint 50 cent - és akkor a menedzerről ne is beszéljünk). Az én utópiámban.

Flynn 2011.07.06. 23:41:32

@gitáros:
Azért az elgondolkodtató, hogy míg az USA-ban az éves átlagkereset 40 ezer dollár körül van, ezek a népek olyan 20 millát kapnak egy főszerepért, ami 500 (!) évnyi átlagkeresetnek megfelelő összeg...
Sztem 10 évnyi átlagfizu is elég lenne azért a pár havi munkáért...
És valóban lehetne olcsóbb a mozi, meg a többi...

Flynn 2011.07.06. 23:45:52

Ez olyan, mint ha a mo.-i 2,5 millás éves átlagfizuhoz képest egy itteni színész 1,25 milliárdot keresne egy filmjével.
Tudom nem lehet összehasonlítani, de azért mégis...

totyatotya 2011.07.07. 01:01:43

Nem tudom milyen alapon akarják egyesek megszabni, hogy egy magánvállalkozás kinek és mennyit fizethet. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki rohan a moziba minden szart megnézni. Ahhoz sincsen semmi köze, hogy ki milyen gyereket fogad örökbe. Egyébként a fikázók nyugodtan utánanézhetnek, hogy pl Jolie vagy a többiek mennyi pénzt adnak jótékonysági célokra. Ez itt az első google hit a témában: www.looktothestars.org/celebrity/2-angelina-jolie

Amúgy nem tartom jó színésznőnek (Tomb Riderben jó volt), nem kedvelem különösebben sem őt, sem a lista többi tagját. De ez a fertelmes gondolkodás, ami árad belőletek, az egyszerűen felháborító.

Amúgy pedig Behajtó, Gitárosnak tökre igaza van. Ha sikeres lennél, nem lennél ilyen rosszindulatú.

közlekedési bűnöző (törölt) 2011.07.07. 07:49:25

@totyatotya:

"Nem tudom milyen alapon akarják egyesek megszabni, hogy egy magánvállalkozás kinek és mennyit fizethet. "

Senki nem akarja megszabni,csináljanak , amit akarnak, viszont akkor ne sírjanak, hogy a nép is azt csinál, amit akar, és baszik megvenni a drága DVD-t, meg mozijegyet hanem inkább letölti ingyé'.

Persze behajtóhoz hasonlóan valószyínűleg én sem vagyok sikeres ember. Legalábbis a szó manapság használatos értelmében.

Nzoltan 2011.07.07. 07:54:05

Nem értem egyes hozzászólókat. Ha ennyiért eladható, akkor nosza. Hanem jön vissza, az viszont a befektető rizikója. Máskor meggondolja, mkinek, mire adja oda a lóvét.

Mino 2011.07.07. 08:30:22

Ezek az emberek nem a pár mondatért kapnak ennyi pénzt, hanem azért, mert sokszorosát visszahozzák - legalábbis az esély mindig megvan rá - a gázsijuknak. Ha valakiből pénzt lehet csinálni, az diktálhat. Ugyanis ő viszi a bőrét a vásárra, mégis rajta kívül nagyon sok ember keres rajta szintén pénzt. Ez ugyanúgy érvényes a zenészekre is. Azok a kísérő zenészek, akik egy-egy sztárral turnéznak, sokszor nem is vállalnak mást, annyira sok pénzt kapnak, ezáltal a családjuk is jól él.

COLT 2011.07.07. 09:52:34

erkölcstelen világban élünk, ez van.
süti beállítások módosítása