Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Alkonyat szerzője lesz a producere az Austenland romkomnak

2011.07.06. 11:04 koimbra Szólj hozzá!

Az Alkonyat (Twilight) regények szerzője, Stephanie Meyer kinézte magának az Austenland romantikus vígjátékot, producerként fogja kivenni a részét a filmből és saját pénzéből is áldoz arra, hogy meglegyen a szükséges költségvetés. A rendezői székbe Jerusha Hess ült bele, a hölgy társírója volt a Napoleon Dynamite, a Nacho Libre és a Gentleman Broncos alkotásoknak. A főbb szerepekben Keri Russell, JJ Field, Bret McKenzie, Jennifer Coolidge, Jane Seymour, Rupert Vansittart és James Callis lesz látható.

A történet egy harmincas éveiben járó hölgyre fókuszál, aki teljesen meg van veszve Mr. Darcyért, akit Colin Firth játszott a BBC adaptációban. Ez a megszállottság tönkre is tesz kapcsolatait, képtelen hosszabb ideig együtt lenni valakivel. Elhatározza, hogy megtakarított pénzén Angliába utazik, ahol végre találkozik álmai úriemberével.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1003043904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása