Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schwimmer filmre szeretné vinni a The Jungle-t

2011.07.06. 21:06 koimbra 2 komment

David Schwimmert a Jóbarátok (Friends) sorozatból ismerhetjük, ugyan felbukkant még néhány alkotásban, de eléggé úgy fest a helyzet, hogy számunkra örökké csak Ross karaktere ugorjon be róla. Rendezőként is tevékenykedik, legutóbb a Trust chates drámát készítette, amely sajnos kevés figyelmet kapott, pedig sokkal többet érdemelt volna. Látszik, hogy elbír egy ilyen komoly művel is, ezért lehet különös érdekes, hogy levette a polcról Upton Sinclair regényét, a The Jungle-t és szeretné, ha filmet tudna készíteni belőle.

A regény egy litvániai férfire koncentrál, aki  Amerikába utazik, hogy ott telepedjen le. Chicagoban egy húscsomagoló üzemben kap munkát, ebben az időszakban kapnak erőre a szakszervezetek, amiből ő is kiveszi a részét. A munkahely eléggé mocskos, ráadásul a húst is borzalmas körülmények tárolják.

Paul Thomas Anderson a szerző művéből készítette a Vérző olaj (There Will Be Blood) filmet. Schwimmer számára itt a nagy alkalom, hiszen ha sikerül megvalósítania a produkciót a kritikusok valószínűleg szóba hozzák Anderson művét is és ha legalább sikerül elérnie, hogy korrektnek nevezzék a The Jungle-t, akkor talán bátrabban bíznak rá hasonló munkákat.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr383045420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2011.07.07. 00:47:25

Túl sok a "ha" :) Azért sok szerencsét neki

Dean6 2011.07.07. 01:55:21

Most láttam tőle a Trust c.filmet.Jó film lett,meg is lepődtem. A legutóbbi filmet tőle azt hiszem a run fatboy runt láttam,de az nem volt valami jó szerintem,engem nem kötött le. Szerintem van tehetsége,bizakodva várom a következő műveit.
süti beállítások módosítása