Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A nyugtalanság kora következő előzetese

2011.07.08. 11:45 koimbra 2 komment

Mia Wasikowska és Henry Hooper alakítják a központi karaktereket  A nyugtalanság kora  (Restless) drámában. Gus Van Santtól 2008-ban láthattuk a Milket, azóta csak a Box sorozat egyik epizódját dirigálta le. Jason Lew forgatókönyve miatt tért vissza a filmekhez, Lew-nek eddig ez az első írása, bizonyára erőteljes lehetett, ha Van Santnak megtetszett a szkript.

Wasikowska szerepe szerint egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő lányt játszik, megismerkedik a Henry Hooper által megformált sráccal, aki temetéseken szokott felbukkanni. Hamarosan kiderül, hogy az illető egy japán kamikaze pilóta szelleme.

Az év elején szerették volna mozikba küldeni a filmet, áprilisban ugyan bemutatták pár országban, ám szeptemberben láthat hozzá hódító útjának a produkció.

Címkék: trailer drámaelőzetes restless

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63049920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SittingDuck 2011.07.10. 00:21:56

őőőő a leírás és a trailer más mást sugall. Most a srác a japán kamikaze szellem, vagy csak lát egy japán kamikaze szellemet?

suo tempore 2011.07.10. 11:35:05

na igen... :)

a film címe is elég barom, minek kellett bele az a "kora"?

ennek ellenére érdekesnek látszik
süti beállítások módosítása