Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sherlock Holmes 2 szinkronos előzetes

2011.07.14. 15:54 koimbra 8 komment

2010-ben Robert Downey Jr. játszotta el az éles elméjű és ökölvívásban jártas nyomozót, Sherlock Holmes-t. A közönségnek eléggé tetszett Guy Ritchie alkotása, Joel Silver pedig különösen örült, hiszen nem gyakran adatik meg számára, hogy több száz milliót kaszáljon egy filmje, sőt Ritchie-re sem jellemző. A folytatás lehetősége már a bemutatás előtt ott lógott a levegőben, nem is lepődött meg igazán azon senki, hogy bejelentették a második felvonást. Rachel McAdams ugyan csak pár perc erejéig lesz jelen (vagy még addig se), de kilép az árnyékból Moriarty prof., akit Jared Harris kelt életre (hiába is próbálták meggyőzni Brad Pitt-tet). A női főszerep Noomi Rapace ölében landolt, aki ezzel kezdi hollywoodi pályafutását. A folytatást nálunk január 5-én mutatják be.

Címkék: trailer sequel sherlock holmes akcióelőzetes sherlock holmes 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr493067421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2011.07.14. 16:11:37

Óriási egyszerűen imádom. Az első rész is nagy kedvenc volt. Szegény Watsont most sem hagyja békén Holmes. :D

FreeFantasyFilms · http://f3online.tk/ 2011.07.14. 17:45:03

De csúnya CGI robbanások vannak benne. Remélem kijavítják.

gisss 2011.07.14. 18:09:17

@FreeFantasyFilms: Az elsőben is volt egy két csúnyább CGI, mint pl a hajó horgony a dokkban. De szerintem kárpótolt látványosságban az a jelenet amikor Holmesék körül felrobbant minden. Én mondom, annyira eltalálták, a lassítást, a robbanó repeszeket meg a lassú hegedűszót, az volt számomra látványilag a film csúcspontja. És ahogy elnézem itt is hoznak hasonlót a bombázott terepen való futkosással.

suo tempore 2011.07.14. 20:01:59

a gagyi cgi miatt egyszerűen egy pillanatig nem tudtam komolyan venni ezt a filmet, meg a vadiúj vadnyugatos beütések sem hiányoztak

tőlem nem kap esélyt a 2. rész

Blake007 2011.07.14. 20:18:09

Nagyon jó volt az első. Meglepően tetszett. Várom ezt is.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.07.17. 10:04:54

Minek izgatják fel az embert,ha januárig várni kell??:(

Peter T. Sinclare 2011.08.22. 00:07:26

@suo tempore: OMG triplán.
Nézzük csak. Sikerült úgy feldolgozniuk a SH regényeket, hogy nem újraforgatták a számos verziót látott történeteket és csináltak belőlük egész estét filmet, hanem egy több részes történet első részét önmagában is élvezhető, kerek egésszé formálták. London élő, eleven város benyomását teszi, a steampunk elemek száma összesen három (kabátujjba rejtett revolver, vegyifegyver, elektromágneses távvezérlés), a Harcosok Klubjás áthallás is kiváló, a robbanások, vagy túl nagy zajok utáni halláscsökkenést is pompásan kidomborították, és a SH történetekkel ellentétben gyakorlatilag minden részletet, amit Holmes felhasznál, bemutatják, de mégsem lövik le előre a poént.
A főszereplők kiválóan játszanak, az esemény pörgős, de nem agyatlan akciófilm, a háttérrészletek hibátlanok (pl. az alternatív szabadkőműves templom és rituálé szimbólumai, struktúrája, stb.).
Akad benne humor is, de nem vágja agyon a filmet, a kellő helyen, időben és mértékben jelenik meg.

Összességében újrafogalmazták az SH "univerzumot", úgy, ahogy Jeremy Brett tette SH alakjával a tv-sorozatban - annyira hitelesen hozta benne SH-t, mintha Doyle rá írta volna a szerepet.

Erre te itt lefikázod a cgi-t, és kijelented, hogy nem fekszik neked a film, és a második része már latba sem esik.

Hallod, öregem, szar neked.

Egyébként kösz, már sokkal jobban értem, hogyan lehetnek nulla színészi játékkal, történettel,ötlettel és eredetiséggel, de 110%-os látványvilággal egyes filmek kasszasikerek.

Dean6 2011.08.22. 00:31:49

@Peter T. Sinclare:
Ha nem tetszik neki,hát nem nézi meg.Neki is van véleménye,ahogy neked is,nem értem az indulatos személyeskedést.
süti beállítások módosítása