Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fukunaga sci-fit rendezhet

2011.07.15. 12:55 koimbra Szólj hozzá!

Cary Fukunaga, a Sin Nomre és Jane Eyre rendezője a sci-fi felé vette az irányt, bár a drámai elemeket nem hagyja maga mögött. A Spaceless forgatókönyvét Jeff Vintar körmölte le, aki teljesen otthon érzi magát ebben a műfajban, az ő tollából származik a Final Fantasy - A harc szelleme (Final Fantasy: The Spirits Within) és az Én, a robot (I Robot). Gore Verbinski producerként veszi ki a részét a munkálatokból.

Egy kiváló bérgyilkost követhetünk a produkcióban, aki azt a feladatot kapja, hogy vadásszon le az űrben egy igen fontos személyt. A küldetése során azonban arra is rá kell jönnie, hogy az általa ismert valóságban mi az, ami csupán káprázat, illúzió és milyen értékek számítanak az életében. Szóval a szokásos durrbelebumm akciók mellett lelkizést is kapunk, sőt Fukunaga képbe kerülésével inkább ezen a vonalon próbálnak erősíteni. De vajon Vintar irásában képes volt-e kidomborítani a drámai szálat?

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr473069859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása