Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két forgatókönyvet íratnak a Tapló télapó folytatásához

2011.07.15. 12:15 koimbra 2 komment

Billy Bob Thornton régóta beszél arról, hogy szeretné megvalósítani a Tapló télapó (Bad Santa) folytatását, ám csak most lendült be igazán a projekt szekere, méghozzá elég fura módon. A Dimension Filmsnél úgy döntöttek, hogy két írót állítanak rá a forgatókönyvre, a csavar ebben az, hogy egyikük se tudta, hogy rajta kívül másvalaki is munkálkodik a történeten. ők ketten más-más szkriptet fognak letenni az asztalra. A két iromány között dől el, hogy melyikből jöhet létre a folytatás, de ha a másikkal is meg lesznek elégedve, akkor elképzelhető, hogy azt a harmadik felvonáshoz használják fel.

Az egyik író Johnny Rosenthal, aki 2009-ben 1 millió dollárért adta el a Sonynak az Iron Jack kalandfilm forgatókönyvét, a stúdió azóta se haladt semerre a projekttel, leragadtak. A másik úriember John Phillips, tőle az Universal pár hónapja egy R kategóriás vígjáték szkriptjét vette meg, a Dirty Grandpa címre hallgató történet egy özvegy, szexuálisan eléggé aktív nagypapiról szól. Ezek után nem lenne senki meglepve, ha a Dimension Phillips írását kedvelné jobban.

Címkék: miújság sequel bad santa bad santa 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr673069718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.15. 13:40:33

csak legyen egy, de az normális legyen. :D

tjunior 2011.07.15. 14:01:31

jöhet :), hatalmas film.
"Télapó miért hullt ki a szakállad? Rossz nőt szerettem! :DDDD
süti beállítások módosítása