Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Timberlake akciózhat

2011.07.15. 13:52 koimbra 4 komment

Tegye fel a kezét az, aki mikor anno megnézett egy 'N Sync klipet arra gondolt, hogy Justin Timberlake-ből filmsztár lesz. Jó, oké, még nem nevezhetjük igazán sztárnak, de erősen rajta van a témán, hogy azzá váljon és sokan segítenek is neki ebben. A közösségi háló (The Social Network) vagy a Rossz tanár (Bad Teacher) szép sikernek számított és még idén érkezik a Barátság extrákkal (Friends with Benefits) vígjáték is, jövőre a The Time sci-fiben fog felbukkanni.

Timberlake leszerződött a Fully Automatic akciófilmre, ami már pár éve a Warner berkein belül formálódik, elég lassan, de úgy tűnik biztosan. Joel Silver lesz a producer, a rendező 2009-ben Wayne Kramer, a Halálos hajsza alkotója (Running Scared) alkotója lehetett volna, jelenleg mást keresnek a film élére. Marc Wolff kaszkadőr és second unit director nevéhez köthető a forgatókönyv legutóbbi vázlata és állítólag egy ütős, 80-as évekre akciófilmjeire hajazó szkriptet mutatott be a fejeseknek.

Két zöldfülű fakabát annak érdekében szövetkezik egy ex Delta Force-os nővel, hogy kézre kerítsenek egy zsoldost, aki meglovasított néhány fegyvert. Soványka sztori látványos jelenetekkel megspékelve, láttunk már ilyet.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr243070013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.15. 14:22:26

Most néztem meg az Alpha dog-ot, abban is nagyon jól játszott.

I3eni 2011.07.15. 15:02:08

Szerintem is jól játszotta eddig a szerepeket. Én adok neki esélyt! :)

mr.roper 2011.07.15. 17:14:14

Wayne Kramer rendezte az egyik titkos kedvencemet a Halálos Hajszát, szóval jöhet a mehet :-)

Sanosuke 2011.07.16. 11:51:08

gondolom a Hegyitó lesz a zöldfülű rendőr, akinek segít az ex deltás csajszi, aki nagyon dögös .
és persze egymásba szeretnek és happy end. lapozzunk.
süti beállítások módosítása