Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sheen lesz a Ki nevel a végén? sorozat főszereplője

2011.07.18. 21:13 koimbra 1 komment

A Ki nevel a végén? (Anger Managment) nem tartozik Adam Sandler legjobb filmjei közé, hozzá kell tenni, hogy Jack Nicholson esetében pedig enyhén szólva se jut senki eszébe, hogy emlegesse ezt a produkciót, ha  a veterán színész neve szóba kerül. A vígjáték mégis siker volt, szerencsére folytatása nem volt...eddig. No nem is szimpla második részről beszélünk, ugyanis sorozatként él tovább a produkció.

Charlie Sheennek ugyanis ez lesz a következő sorozata. A pornósokkal hetyegő, piát vedelő és erősen drogozó színész szűrét kirakták a Két pasi meg egy kicsi (Two and A Half Men) szériából, így több szabad ideje lett, ám sikeresen leszerződött a Ki nevel a végén? szériába. Sheen Nicholson szerepét kapta meg a sitcomban, azaz dühterepautát fog megformálni, aki segít a vádlottak egy csoportjának, hogy leküzdjék magukban a haragot, de ugyanakkor terápiáját saját magán is alkalmaznia kellene.

Joe Roth lesz a producer és egy 10 epizódot rendeltek be, ha elégedettek lesznek a nézettséggel bizonyára még több tucat rész fog érkezni. Már csak Sheen szerződését kell okosan megírni.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr943078188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.07.20. 10:56:10

szvsz sandler jobb filmjei közé tartozik az alap, nicholson pedig már olyan státuszban van, hogy tök mindegy, miben játszik. felvonja egyszer a szemöldökét és a közönség maga alá pisil. :) charlie sheen viszont ciki csávó.
süti beállítások módosítása