Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tillman Jr. filmet készít Peter Buckley bokszolóról

2011.07.19. 14:45 koimbra Szólj hozzá!

Temérdek bokszoló élt és él, akiknek pályafutása és meccsei remek alapanyagot szolgáltathatnak a filmeseknek. Megannyi ökölvívó harcolt keményen a szorítóban és rengetegen szurkoltak a stadionban vagy éppen a tévé képernyő előtt. George Tillman Jr, a Rohanás (Faster) rendezője viszont Peter Buckley életéből fog filmet készíteni, akinek karrierje enyhén szólva sem rózsás és senki nem tenné ki ablakba eredményeit.

Buckley 300 meccséből 256-ot elveszített és csupán 32 győzelmet aratott. A forgatókönyvet Alex Davidson írja, a forgatás kezdete nincs kitűzve, Tillman Jr.-nak még le kell tudnia a The Inevitable Defeat of Mister and Pete filmet, csak ezt követően tudja teljes figyelmét ennek a produkciónak szentelni.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr923080290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása