Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.07.19. 20:56 koimbra 2 komment

Harrison Ford: haljon meg Indiana Jones!

Feltétlenül szeretne szerepelni egy ötödik Indiana Jones-filmben is Harrison Ford, de arra vágyik, hogy a végén haljon meg a legendás régészprofesszor. – Van még bennem egy ötödik film, ezért amint Spielberg és Lucas rám telefonál, már rohanok is az ostoromért – tréfálkozott Ford, aki most éppen új filmjét, a Cowboyok és űrlényeket népszerűsíti Amerikában. – Viszont Indynek meg kell halnia, hogy utána csak a legendája éljen tovább. Nem vagyok vérszomjas, de a dolognak ez a dramaturgiája, hiszen nem tudjuk őt elképzelni megöregedve a kandalló előtt. Annak idején hasonló okból győzködtem George Lucast, hogy öljük meg Han Solót A jedi visszatér végén, de nem volt rá hajlandó.

Ford egyébként hezitált, hogy elfogadja-e a Cowboyok és űrlények főszerepét, mert nem értette a koncepciót. – Zavart a cím: hogy jön a western a sci-fihez? Aztán elmagyarázták, hogy a dolog nagyon is jó lehet, ha komolyan vesszük. Közben rájöttem, a western-része mindenképpen érdekel. Világéletemben szerettem volna vadnyugati filmben szerepelni, de alig készül ilyen, mert nincs divatja. Most viszont összejött, és kiderült, tényleg működik akár ufókkal is.

(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.)

Ryan Reynolds totál nyominak érzi magát

Évente több filmet forgat, idén megválasztották a világ legszexibb férfiújának, mégis egy rakás szerencsétlenségnek érzi magát Ryan Reynolds. – Igaz rám a mondás, hogy szerencséje van a munkában, de nincs szerencséje a szerelemben – panaszkodik a jóképű sztár. Ryan ugyanis úgy érzi, akkor szaladt ki alóla a szőnyeg, amikor eldöntötték Scarlett Johanssonnal, hogy elválnak. Azóta nem találja a helyét, és a munkába menekül. A minap összehozták ugyan Charlize Theronnal, de ez csak kacsa. – Most totál nyomi vagyok, aki tökéletesen alkalmatlan arra, hogy komoly párkapcsolatba kezdjen – ismeri be.

Ryan legújabb filmje egy vígjáték, a Testcsere, amelyben gondtalanul élő nőcsábászt alakít, aki egy reggel arra ébred, testet cserélt jó barátjával (Jason Bateman), a megállapodott, családos üzletemberrel. Ezek után egymás bőrében kell helytállniuk...

(The Change-Up – hazai bemutató: 2011. október 6.)

Még malacabb lesz az Amerikai pite!

Visszatérnek egykori kalandjaik színterére az Amerikai pite sztárjai. Az immár nyolcadik (!) részben – három mozifilm és négy csak DVD-n megjelent opusz taglalta a hősök (szó szerinti) hányattatásait – az összes eredeti főszereplő hazatér, hogy emlékezzen a hajdani nagy bulikra és a pitéken levezetett elviselhetetlen feszültségre. Attól persze nem kell tartani, hogy az egykori kamaszok felnőttként megkomolyodtak. Örömmel állapítják meg egymásról, hogy semmit sem változtak, ráadásul hormonjaik ugyanúgy tombolnak, mint hajdanán. A forgatás javában zajlik, méghozzá hamisítatlan ereszd-el-a-hajamat hangulatban. Az egyik főszereplő, Jason Biggs ugyanis felrakott a Twitterre pár fotót, amelyeken látszik, hogy a színészek tényleg nem változtak semmit 12 év alatt, és nem mennek a szomszédba egy kis ökörködésért.

(American Pie: Reunion – hazai bemutató: 2012. április 5.)

Motyogj úgy, mint Kristen Stewart!

Megint alázzák szegény Kristen Stewartot: megjelent az interneten egy videó, amelyben egy, a színésznőre meglehetősen hasonlító leányzó rövid tanfolyamot tart arról, hogyan kell úgy – azaz olyan ügyetlenül – interjút adni, mint ő. A videó sorra veszi Kristen minden modorosságát: hogy soha nem néz a kérdezőre, hanem a padló egy pontját fixírozza, hogy a haját babrálja és szemét forgatja, miközben beharapja alsó ajkát, hogy összevissza motyog, sőt néha kirohan, ha bosszantják a kérdések. A felvétel végén még az is látható, milyen sok élethelyzetben hasznosíthatók a tanultak. A Kristen-féle manírok alkalmazhatók például üzleti prezentáció során, felvételi interjúnál, de akár temetésen mondott búcsúztató beszéd közben is.

  Kristent legközelebb Hófehérke szerepében láthatjuk a jól ismert mese kalandfilmes feldolgozásában. A gonosz királynőt az Oscar-díjas Charlize Theron, a derék vadászt Chris Hemsworth (Thor, Star Trek) alakítja.

(Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. június)20:55 2011.07.19.

Címkék: hírlevél uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr303081359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winterrain 2011.07.20. 01:39:20

Jól mondja Harison Ford!
"Halj meg és nagy leszel!"

mutant · http://universal.blog.hu 2011.07.20. 09:51:44

@winterbrain: Ahhoz már késő:) Nekem mondjuk egyedül a Frigyláda tetszik, nem vagyok rajongó...
süti beállítások módosítása