Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dream House előzetes

2011.07.20. 21:42 koimbra 4 komment

Jim Sheridan mintha feladta volna, hogy valami igazán egyedivel rukkoljon elő. A Pénzed vagy az életed (Get Rich or Die Tryin') 50 Centet indította el a filmes bizniszben, a Testvérek (Brothers) pedig egy remake volt. Következő filmje a Dream House sem valószínű, hogy éppen túl különleges lesz, de egy izgalmas thrillert még összehozhat.

Daniel Craig és Rachel Weisz házaspárt játszanak, akik rájönnek arra, hogy új otthonukban az előző lakókat megölték. Craig megpróbál utánajárni az esetnek és különös dolgokra jön rá, az egész város úgy gondolja, hogy a gyilkosságokat a férj követte el. Az egyik szomszéd (Naomi Watts) viszont sokat tud.

Címkék: trailer thrillerelőzetes dream house

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr443084600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.07.20. 21:49:49

Rossz a trailer,ez a pókemberé :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.20. 21:53:37

@Dean6: Képzeljük el, Daniel Craig a Pókember:D:D
Kösz, hogy szóltál, megvolt a csere.

NZ79 2011.07.20. 22:56:24

Nem tudom, hogy bármi érdekeset ki lehet e még hozni egy "új közegbe érkeztem, ahol korábban szörnyűség történt" szituációból..Szegény Craig szerintem Bondon kívül bármibe is fog, bukás lesz..
Valószínűleg a folytatásokkal agyonterhelt nyárban a Cowboys and Aliens is így jár....
süti beállítások módosítása