Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film lesz a Strikeforce: Morituri képregényből

2011.07.20. 12:50 koimbra Szólj hozzá!

Ezúttal nem a Marvel közkedvelt képregényhőséről készül el a mozis verzió, hanem a kiadó egy itthon eléggé ismeretlennek számító kiadásából szeretnének egy filmet csinálni. A Strikeforce: Morituri  költözik a vásznakra, aminek a forgatókönyvét a képregény társszerzője, Peter B Gillis írja Connon Cochrannal. A terv az, hogy már decemberben el tudják kezdeni a forgatást.

A történet 2069-ben játszódik, a földönkívüliek leigázták bolygónkat, a tudósok azonban rájönnek arra, hogy miképp tudnak az embereknek szuperképességeket adni, ennek segítségével vissza tudunk vágni az alieneknek. Ám a folyamat mellékhatása, hogy a különféle tulajdonságokkal felruházott emberek 1 évvel később elhaláloznak.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53083122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása