Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Haywire képek

2011.07.21. 10:05 koimbra 2 komment

Gina Carano játssza a főszerepet a Haywire akciófilmben, a szorítóban helyt tudott állni a hölgy, most a vásznakon is bizonyítania kell. Carano Mallora Kane-t játssza, aki a kormánynak dolgozik, a világ legveszélyesebb és legmocskosabb helyeire küldik. Az aktuális küldetése során kiszabadít egy kínai újságírót, azonban saját ügynöksége csúnyán átver. Kane-t kemény fából faragták, túléli az esetet és megpróbálja kideríteni, hogy ki lehet az, aki miatt majdnem fűbe harapott, e közben nyomában képzett bérgyilkosok loholnak.

Címkék: képben haywire

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763085557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.07.21. 12:21:49

Alaptörténet alapján volt már ilyen, de ez annyira egyszerű kis séma, hogy nem zavar szerintem senkit. Ez csak a váz! :) Jó kis üldözős, lövöldözős film lehet belőle! :D

Spawn85 2011.07.21. 13:59:40

Ez biztos nézős lesz. Már csak Gina Carano miatt is.
süti beállítások módosítása