Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thészeusz foglyot ejtett

2011.07.21. 10:51 koimbra 2 komment

Ha Zack Snyderre a Watchmen kapcsán azt mondták, hogy látnoki erejű rendező, akkor Tarsem Singh is megérdemelhetné ezt a címet (vagy valami hasonlót). Filmjeinek képi világával az ég világon semmi gond nincs, a Zuhanás (The Fall) után az Immortals fantasyval jelentkezik, ami némileg a 300-ra hajaz. Látványos csatákra és küzdelmekre van kilátás, már csak az a kérdés, hogy a producerek mennyire szóltak bele Singh munkájába, milyen kompromisszumokat kellett kötnie a rendezőnek.

Címkék: képben immortals

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr113085737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoulMiner 2011.07.21. 17:07:47

Kevesen tudják, hogy azért jött ki A sejthez képest későn, a The fall, mert szinte az egészet saját zsebből pénzelte a rendező, hogy szabad kezet kaphasson. Miután elkészült a film, 2 évig fesztiváloztatták, mire David Fincher és Spike Jonze megfinanszírozta a film mozis bemutatását. Az Immortals 115 millába került, szóval gondolom nem egy ember szólt bele, mi hogyan legyen...

jikininki 2011.07.21. 18:13:01

szerintem a zuhanás nagyon nagy film.
gyönyörű. a szó szoros és átvitt értelmében is.
süti beállítások módosítása