Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Poszterek: Moneyball, Raven, Haywire, Bosszúállók

2011.07.22. 11:01 koimbra 1 komment

Elsőként a Moneyball poszterét láthatjátok. Brad Pitt játssza a főszerepet, aki egy új módszer szerint (számítógépes analízis) állítja össze a csapatát. A mellékszerepekben Jonah Hill, Robin Wright, Stephen Bishop, Kathryn Morris tündökölhetnek. Amerikán kívül nem igazán hódítanak a baseball-os filmek, a Micsoda csapat és a Későn kezdő hozta a legtöbb bevételt ebben a műfajban, de hozzá kell tenni, hogy csak ritkán veszik elő ezt a sportot a producerek.

John Cusack játssza Edgar Allen Poe-t, aki Baltimore-ban nyomoz egy sorozatgyilkos után. A tettes Poe művei alapján öldös.


Eddig csak képeket tettek közzé a Haywire akciófilmből, lassan itt lenne az ideje az első előzetesnek. A poszter után valószínűleg nem kell sokat várnunk arra, hogy befusson a trailer is. A főszereplő az MMA sztár, Gina Carano.


És végül A bosszúállók poszterei

Címkék: raven bosszú angyalai moneyball haywire

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr223088602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.22. 11:16:18

hát ez az Angyalok poszter nem az igazi még sztem...
süti beállítások módosítása