Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sushi Girl előzetes

2011.07.24. 19:00 koimbra 2 komment

Igazi B filmes sztárok játszanak a Sushi Girl krimi-thrillerben, akik ha már nem csinálnának semmit, akkor is sokan emlegetnék őket. Mark Hamill, Tony Todd, Michael Biehn, Jeff Fahey és Danny Trejo szerződött le a filmre, amelyet Kern Saxton vezényelt le.

Fish (Noah Hathaway) 6 évet húzott le a sitten, ez idő alatt sem csúszott ki a száján semmi egy bizonyos rablásról. Végül kinyílnak a börtönkapuk és szabadon távozhat. Négyen várják kinn, azok, akiket nem árult el, ők most összegyűlnek, hogy megünnepeljék Fish szabadlábra helyezését. A kaja sushi, amit egy meztelen nő testén szolgálnak. Az est során régi sebeket tépnek fel és a rablók megpróbálnak rájönni, hogy hova lett a zsákmány.

Címkék: trailer thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr293094075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.25. 01:02:14

Jó kis Kutyaszorítóban/12 dühös ember stílusú film sülhet ki belőle, ha jól írták meg a forgatókönyvet.

little2 2011.07.25. 11:08:48

Jó kis stéblista ez.
Mark Hamill mostanában aktivizálta magát.
Ez már a második említést érdemlő filmje, a Chuck-ban is főgonoszt fog játszani a következő évadban, és még ott van a rendezése is.
süti beállítások módosítása