Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Knights of Badassdom előzetes - Démon a szerepjátéktalálkozón

2011.07.24. 14:27 koimbra 3 komment

Boszorkányok, varázslók, lovagok, elfek, törpék, kalandorok...egy kitalált világot rendesen meg lehet velük tölteni. Itt a Földön, a valóságban is találkozhatunk velük, bár csak akkor, ha egyes szerepjátéktalálkozóra elmegyünk, rengetegen bújnak bele különféle kosztümökbe, hogy úgy nézzenek ki, mint pl egy kalandor.

A LARP (Live Action Role Playing) jó alkalom arra, hogy az efféle játékok kedvelői találkozzanak és megmérkőzzenek egymással. Az egyik csapat idézésbe kezd, ők lepődnek meg a legjobban, hogy valóban sikerült áthozni e világra egy vérszomjas démont. A főbb szerepekben Peter Dinklage, Ryan Kwanten, Steve Zahn és Summer Glau lesz látható, az előzetes alapján remek szórakozásra van kilátás.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes knights of the badassdom

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr293093629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.24. 15:39:49

Asszem legutóbb a Példátlan Példaképekben volt ilyesmi, azon is jót lehetett röhögni, bár ott kevesebbet szerepeltették ezt a témát. Viszont ebből nagyon jó paródia sülhet ki, furcsa is h nincs benne Simon Pegg és Nick Frost :D

gisss 2011.07.24. 16:25:36

@Shyllard: Kár hogy nincs benne Pegg és Frost. Ha benne lennének azt jelentené hogy ők írták. Ha ők írták volna, akkor biztos jó lenne a film.
Így azért nem olyan biztos. De azért Summer Glau kisasszony miatt nézős film:)

FayeFaye 2011.07.25. 20:08:23

Nekem meg pont az a remenyem, hogy ez lesz az a film, ami a Paul nem volt - ami egy dogunalmas mainstream muanyag lett. Es miert kene mindenben Peggnek es Frostnak lenni - mellesleg Frost csak a Pault irta, es az olyan is volt - nem ok talaltak fel a geekeket. Eddig minden a trailerben szereplo szineszt imadok, TV-s mindegyik de nagyon jok.
süti beállítások módosítása