Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Arthur & Lancelot miatt két Excalibur projektet tettek jégre

2011.07.26. 11:59 koimbra 1 komment

David Dobkin forgatókönyvét 2 millió dollárért vásárolta meg a Warner még a múlt hónapban, ezzel túllicitálta a többi érdeklődő stúdiót. A fejesek gyorsan kitűzték az Arthur & Lancelotj bemutatójának  időpontját 2013 március 15-re, a költségvetést 90 millió dollárban határozták meg, a rendezői székbe pedig Dobkin ült bele. A forgatás elvileg januárban veszi kezdetét, a következő hónapok alatt leszerződtetik a szereplőgárdát, így egyelőre még nem tudni, hogy ki lesz a főszereplő.

Ezzel a döntéssel két másik, régóta tervezgetett projekt került jégre. Bryan Singer jó ideje próbálja megvalósítani az Excalibur remake-jét és Guy Ritchie is a Warner berkein próbálkozott egy olyan filmmel, amelyben az arthuri mondakör állt volna a középpontban. Mivel elég nagy volt az érdeklődés Dobkin szkriptje iránt leszűrhető, hogy az Arthur király bukása ellenére még mindig bíznak ebben a témában, Singer vagy Ritchie esetleg más stúdiónál próbálkozhat, ha esetleg van még kedvük hozzá.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53100358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.07.26. 15:49:20

nem is volt olyan trágya ez a King Arthur. Pl a Sas-t mindenképpen lekörözi :D
süti beállítások módosítása