Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dirty Girl előzetes

2011.07.26. 19:44 koimbra 2 komment

Juno Temple az Egy botrány részleteivel indult el a pályán, látható volt a A másik Boleyn lányban és a Mr. Nobodyban is, jövőre pedig a The Dark Knight Risesben fog játszani egy kemény csajt.

Hamarosan érkezik a Dirty Girl dramedy, szerepe szerint nem követi a lefektetett szabályokat, viselkedésével kivívja tanárai ellenszenvét. Rájön arra is, hogy örökbe fogadták, ezért túlsúlyos meleg haverjával útra kel, hogy kiderítse ki az igazi édesapja és édesanyja. Abe Sylvia dirigálta a produkció, eleddig csupán két rövidfilmet tett le az asztalra.

Címkék: trailer drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23102079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.26. 21:01:47

Kissé a Youth Revolt női változatának Easy A-vel való keveredésének tűnik, ami sztem jó, mert mindkettő jobb minőségű tinifilm volt tényleges tartalommal. Juno Temple meg tud alakítani, a Mr. Nobody-ban is szépen hozta anno a karakterét (bár annál a filmnél ez nem kiemelkedő, hiszen több mint kitűnő színészi játékot láthatunk az iszonyat profi sztori mellett) Szóval mindenképp várós, bírom ezt a 80-as évek-beli hangulatot ;)

SittingDuck 2011.07.26. 21:15:08

már a road movie koncepcióval megvettek :D. Juno Temple meg kezd felnőni Zooey Deschanel szintjére, ami csodás indy filmekhez vezet.
süti beállítások módosítása