Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Margin Call előzetes - A pénzügyi válság

2011.07.26. 10:27 koimbra 1 komment

A Tőzsdecápák 2 pénzügyi válságot lovagolta meg, hamarosan érkezik a Margin Call, amely hasonló témát mutat be. J.C. Chandor egy céget mutat be azokban az órákban, amikor a válság már ott toporog a küszöbön. Zachary Quinto (aki producerként is kivette a részét a munkálatokból), Kevin Spacey, Simon Baker, Demi Moore, Jeremy Irons, Stanley Tucci, Carla Gugino, Paul Bettany - ütős szereplőgárdát sikerült megnyerni a produkcióhoz. A film a 61. Berlini Filmfesztiválom indult az Arany Medvéért, ám nem nyerte meg.

Chandor első mozifilmjét vezényelhette el, eddig csak egy rövidfilmet készített. Ennek ellenére szépen sorjáztak az ismert nevek a forgatásra, szóval a színészek nem igazán kételkedtek tehetségében. Az előzetes alatt olvasható néhány idézet az eddig kapott kritikákból. Októberben meglátjuk, hogy valóban jól sikerült-e az alkotás.

Címkék: trailer drámaelőzetes margin call

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr443100042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikodémus 2012.02.03. 07:13:37

A film végül korrekt lett, kicsit tévéfilmes jellege van, de én nem bántam a visszafogott, borús drámát - egyetlen éjszaka és nap történetét. A Company Mennél jobb, talán az Up in the Air-hez is felér.
süti beállítások módosítása