Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Neil Burger készítheti el az újabb Bonnie & Clyde filmet

2011.07.26. 11:40 koimbra Szólj hozzá!

Neil Burger, a Csúcshatás (Limitless) rendezője jelenleg az Uncharted játék filmadaptációját próbálja megvalósítani, de azért még bevállalta, hogy ledirigálja a Go Down Together: The True, Untold Story of Bonnie and Clyde regény mozis verzióját. Mikor lesz ebből valami? Ha Burger az Unchartedet készíti el előbb, akkor csak évek múlva.

Jeff Guinn regényéből Sheldon Turner írja a forgatókönyvet. Bonnie és Clyde története ezúttal kevésbé romantikusan lesz bemutatva. Clyde csirketolvajként kezdte, később áttért az autókra, majd a sitten gyilkolt először, mikor a cellatársa ismét meg akarta erőszakolni, később megszökött a sittről. Bonnie prostiként élte életét, mielőtt csatlakozott Clyde-hoz és bandájához. A 22 éves törvényenkívüliek nyomában egy ex-Texas Ranger lohol.

 

 

 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr393100278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása