Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bateman a We're the Millersben

2011.07.27. 10:50 koimbra Szólj hozzá!

Közel egy évtizede próbálják megvalósítani a We're the Millers drogos vígjátékot, John Morris, Sean Anders, Steve Buscemi és Will Arnett fordult meg a tervezet háza táján, de eddig láthatóan nem lett semmi a filmből. De ahogy lenni szokott mindig elérkezik az a bizonyos pillanat: "Most biztos, hogy elkészül."

Fellépett a fedélzetre Rawson Thurber, a Kidobós - Sok flúg disznót győz (Dodgeball: A True Underdog Story) rendezője, a színészi oldalon Jason Bateman foglalt helyet. Egy drogdílerre fókuszál a sztori, aki egy szép nap úgy dönt, hogy abbahagyja, de ahogy lenni szokott még bevállal egy utolsó, jól jövedelmező melót. Mexikóból kellene 630 kiló marihuánát átcsempésznie az Államokba. Ezt úgy oldja meg, hogy némi nehézségek árán összehoz néhány embert, akiket egy családnak ad ki és velük oldja meg a feladatot.

 

Címkék: miújság vígjátékhír were the millers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13103749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása