Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dawson és Cassel a Trance-ben

2011.07.28. 11:31 koimbra Szólj hozzá!

James McAvoy már benne van Danny Boyle következő filmjében, most Rosario Dawson szerződött le a filmre és megerősítették, hogy Vincent Cassel is benne lesz. Korábban Colin Firth és Scarlett Johansson nevét hozták szóba a Trance-szel, róluk most nem esett szó. Vagy már nem érdekeltek a filmben vagy még nem írtak alá a produkcióra.

A történet egy aukciós ház kirablása körül zajlik, néhány tolvaj megegyezik egy ottani dolgozóval. Egy ideig minden simán megy, ám a férfi amnéziás lesz, miután erősen beveri a fejét, ám csak ő tudja, hogy hova lettek az eltulajdonított értékes tárgyak. McAvoy és Cassel játsszák a két főszereplőt, akik kitervelik a rablást, Dawson karaktere szokatlan kapcsolatot ápol mindkét férfival.

Boyle két részletben forgatja le az alkotást, szeptemberben lát hozzá a filmhez, majd félbehagyja, ugyanis dolgozni kezd a 2012 nyári olimpiai játékok nyitó ceremóniájának kivitelezésén, majd jövő augusztusban tér vissza a Trance-hez

Címkék: trance miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623106713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása