Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Dübörögnek a verdák és főnökkinyírás

2011.07.28. 16:44 koimbra 2 komment

Animációs film, thriller, dráma és vígjáték a felhozatal.

Verdák 2 (Cars 2): A Pixar első alkotása, amely rengeteg negatív kritikát kapott és hazájában nem is teljes a vártaknak megfelelően. Villám McQueen benevez egy világbajnokságra, majd belekeveredik egy nyomozásba.


Förtelmes főnökök (Horrible Bosses):
Charlie Day, Jason Sudeikis és Jason Bateman ki nem állhatják a főnökeiket, ezért tervet eszelnek ki, hogy kinyírják őket. Jamie Foxx ad nekik tanácsot.

 

Amador: Fernando León de Aranoa rendezésében készült spanyol dráma. Marcellának szüksége van a pénzre, ezért bevállalja, hogy gondozza Amadort, az idős öregurat. Ám a férfi elhalálozik, de Marcella úgy tesz, mintha mi sem történt volna.

 

Halál sugárút (Route Irish): Angol thriller-dráma Ken Loach-tól. Egy ex-katona visszatér Irakba, ahol építési vállalkozóként dolgozik, egy nap azonban barátja elhalálozik és magánnyomozásba kezd az ügyben.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr873107592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2011.07.28. 17:02:22

A Verdaknak mar az elso resze is nagyon gyenge volt, ha mondjuk Dreamworks logo van rajta biztos nem lettek volna olyan jok a kritikai. Azutan, hogy 15 eve azt is isteniti mindenki, hogy Lasseter felbofog, varhato volt, hogyha egyszer rosszat lepnek szettepik a kritikusok mint hienak a gazella bebit.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.28. 21:24:55

@FayeFaye: Nekem az is tetszett.
A másodikra gondolkodtam, hogy elmennék, de szerintem a Förtelmes főnökök lesz belőle.
süti beállítások módosítása