Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Baconnal gyűlik meg a baja a hullzsaruknak

2011.07.29. 12:14 koimbra 3 komment

Elvileg hamarosan hozzálátnak a R.I.P.D. képregényfilmnek, amelyet majd 2013 június 28-án fognak bemutatni. A főgonosz megformálója hiányzott még, erre a szerepre sikerült megnyerni Kevin Bacont, akinek nem esik nehezére gazfickókat eljátszani. Sajnos most még nem írták körül, hogy konkrétan milyen negatív figurát fog alakítani, de mivel hullákat alakítanak a főszereplők, így bizonyára Bacon is egy élőholtat kelt életre.

Ryan Reynolds egy frissen elhunyt zsarut alakít, aki élőholtként tengeti tovább életét és bekerül a a Nyugodjék Békében Ügyosztályra, ahol egy veterán hulla lesz a társa, őt Jeff Bridges kelti életre. A részleg feladata, hogy a túlbuzgó holtakat felügyeljék és elkapják. Robert Scwhentke dirigálja a produkciót, tőle legutóbb a Red-et láthattuk.

Címkék: miújság képregényből film ripd

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr293109400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.29. 13:03:15

Kissé Ghostbuster-beütésű a sztori, de nem rossz, egyáltalán nem :) Bacon, pedig nagyon tuti gonosz, szóval ez a film sem lesz rossz.

Gobiakos 2011.07.29. 13:23:08

Bacon jó, ezt legutóbb az X-men-ből levehettük. A többi szereplő is okés, a rendező pedig nálam a RED-del már bizonyított. Részemről zöld lámpa és várom a premiert. :-)

a8zoli 2011.07.29. 17:14:27

akkor itt a furcsa amcsikból ismert randalles zombizás lesz sztem :D
süti beállítások módosítása