Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mr. és Mrs. Smith hong kongi módra

2011.07.31. 21:23 koimbra Szólj hozzá!

Nem csak Hollywoodban tetőzik a remake-láz, azért más országok is kiveszik a részüket a feldolgozásokból. Hong Kongban elővették a Mr. és Mrs. Smith 2005-ös akció-vígjátékot, amelynek Brad Pitt és Angelina Jolie voltak a főszereplői. A New Asia Entertainment Group égisze alatt készülő filmet Assassin Couple címre keresztelték el, Donnie Yent és Cecilia Cheungot szerződtették le a két főszerepre.

A történet egy boldogságban élő házaspárról szól, akik nem tudják egymásról, hogy igazi foglalkozásuk bérgyilkos. Miután kiderül az igazság a férj és a feleség azt a feladatot kapja, hogy nyírja ki a másikat. A hong kongi változatnak némileg más lesz a története és a lövöldözések mellett bunyók is helyet kapnak. A bemutatóra várni kell, ugyanis a forgatás 2012 márciusában veszi kezdetét.

 

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763115228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása