Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gillian és Elliot ra Not Another Happy Endingben

2011.08.01. 20:08 koimbra Szólj hozzá!

A Dr. Who sorozat egyik szereplője, Karen Gillan leszerződött Emun Elliot mellé a Not Another Happy Ending indie vígjátékra. Gillan egy különc írót alakít, aki a nyomorúságot állítja művei középpontjában. Azonban legutóbbi regénye nagy siker lett, aminek következtében maga is boldog lett. Ez viszont írói válságot von maga után. Kiadója (Elliott) úgy dönt, hogy ez nem mehet így tovább és mindent megtesz annak érdekében, hogy az írónő ismét szomorú legyen, csakhogy idővel beleszeret.

John McKay, a Bizsergés (Crush) rendezője vehette kezébe a gyeplőt, aki David Solomons forgatókönyvéből dolgozhat. A forgatás év végén vagy 2012 elején veszi kezdetét. McKay azt mondta, hogy nagyon örül, hogy Skócia két feltörekvő és legszebb színészét sikerült megnyerniük a filmhez.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173118064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása