Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Evans a Motor Cityben

2011.08.03. 10:16 koimbra Szólj hozzá!

Chad St. John Motor City címre hallgató forgatókönyvét 2009-ben agyondicsérték, majd ezt követően alig jött valami info a projekt környékéről. Aztán kiderült, hogy a Hughes fivérek közül Albert fogja megrendezni a produkciót, aki kivételesen otthon hagyta testvérét és egyedül dolgozik, a produceri poszton Joel Silver álldogál. Eddig még nem lehetett tudni, hogy ki játssza a főszerepet, de most kiderült, hogy Chris Evans akciózhat a produkcióban, aki kivételesen el tudott szakadni egy időre a képregényfilmek világától.

Evans egy kisstílű bűnözőt formál meg, aki nagyon mereszti a szemét, mikor egy átverés következtében bevarrják a rács mögé. Csöppet dühös lesz, kiszabadulván elhatározza, hogy bosszút áll azokon, akik miatt a sittre került. 2012 elején indulna a forgatás.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr403122288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása