Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Quinto lesz a producere a Banhsee Chapternek

2011.08.03. 10:39 koimbra Szólj hozzá!

A Hősök sorozat egyik szereplője, Zachary Quinto produkciós cégén, a Before the Door Picturesön (mert Hollywoodban már mindenkinek muszáj, hogy legyen egy vállalata) keresztül egyengeti a The Banshee Chapter horror útját. A filmbe beszállt Christian Arnold-Beutel német producer is és a rendezést Blair Ericksonra bízták, a forgatókönyv az ő nevéhez fűződik. Mellesleg eddig még egyetlen filmet sem készített, ezzel debütál.

Egy fiatal újságírónő barátja egy titkos kormányprogramban vesz részt, ahol tudatmódosító szerekkel kísérleteznek rajta. Hamarosan rejtélyes körülmények között nyoma vész, az újságírónő pedig nyomozásba kezd, megpróbálja kideríteni, hogy hova tűnhetett. A produkció megtörtént eseten alapszik, amely a CIA-hoz köthető.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr403122335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása