Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Steve Rogers, a szuperkatona

2011.08.04. 20:56 koimbra 8 komment

A Zöld Lámpás előtt érkezik Amerika Kapitány, ezen a héten ez az egyetlen bemutató.

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger): Steve Rogerst vézna testalkata miatt nem sorozzák be katonának, de ő nagyon szeretne harcolni. Esélyt kap arra, hogy részt vegyen a szuperkatona programban, aminek következtében ő lesz Amerika Kapitány.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr183126408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.08.04. 22:11:25

Nemrég értem haza a moziból, nekem tetszett az Amerika kapitány, jól felépítették a karaktert és a film is kellően izgalmas és látványos volt. A 3D-t most először nem tartom feleslegesnek, volt egy jelenet, ahol hirtelenjében elakartam hajolni a visszapattanó pajzs elől (pedig ilyesmi nem szokásom) úgyhogy az is teljesen rendjén volt. Utalások voltak persze megint, Stan Lee sem maradhat ki a muriból és ismét csak jó sok poént csempésztek bele. Szokásos Marvel-mozi, hozza a Thor és a Vasember szintjét, aki azokben sem csalódott az ebben sem fog. Csupán a lefagyásos rész volt kissé (hú de inkább iszonyatosan) erőltetett, Thor-nál a másik világban ragadása sokkal jobb volt, de ennyi... Nézhető és szerethető megszokott minőségi képregényfilm, akinek meg baja van a sok "America, Fuck Yeah!" pillanattal az ne siránkozzon, hiszen ez AMERIKA kapitány, már inkább negatívum lenne az ilyesmik kihagyása.

Shyllard 2011.08.04. 22:42:43

@Shyllard: Aki látta: Csak nekem volt nagyon Star Wars-szerű a motoros üldözés az Alpokban?

COLT 2011.08.04. 22:46:32

Én jövőhét szerdán fogom megnézni, már nagyon várom, állítólag király. Ritkán megyek moziba, semmit nem tudok erről, csak megtetszett a plakátja.

Alex Mahone 2011.08.05. 03:44:19

Jó szar egy film, bár azért a Thornál valamicskével jobb volt. Rettenetesen nullsíkú a főhős, Evansnak esélye nem volt színészkedni, az egész sztori rosszul van megírva, döcögős a ritmus, a főgonosz pedig már-már önmaga paródiája, egyáltalán nem rémisztő a vörös, orrnyereg nélküli feje, a karaktere egy céltalan, jellegtelen szar, a befejezés pedig hihetetlenül bárgyú és összecsapott, hogy illeszkedjen a jövő évi Avengershez. Summázva.
Amúgy a címben Rogers lesz az.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.05. 09:36:00

@Alex Mahone: így van a neve rogers, nem roger. ;)

a befejezés a képregényből van. ;) nem a jövő évi avengers miatt.
vasárnap megyek megnézni.

Dean6 2011.08.05. 10:19:46

Szerintem a Thornál ezerszer jobb lett.

Alex Mahone 2011.08.05. 19:56:36

@doggfather: ahányszor újrakezdték, újratervezték, újraformálták a történetét, bőven találtak volna jobb befejezést neki, ha kicsit megerőltetik magukat. Ha nem jönne jövőre az Avengers, hanem csak mondjuk három év múlva, simán nem fagyasztják le a Keptent, hanem csinálnak még egy filmet a háborús kalandjairól...
Üzlet az egész.

Shyllard 2011.08.05. 20:05:57

@Alex Mahone: Mondjuk ez így tényleg felveti azt a kérdést is, hogy most mégis mi lesz az Amerika kapitány 2-ben?

SPOILER Az egyik haveromnak, akivel megnéztük az az ötlete támadt, hogy Vörös Koponya nem halt meg, hanem a Kozmikus Kocka a jövőbe repítette. Namost nemtudom, hogy így van-e, a képregényekben nem vagyok annyira jártas, csak a Civil War-ból ismerem a Captain-t, de ezzel sztem tudnának mit kezdeni.

Kissé elszaladtam, csak arra akartam kilyukadni, h nincs veszve a film. Bár az biztos, hogy még egy 2. VH-ban játszódó rész ráfért volna a karakterre, mert ugyebár így is meg van az a hős feeling, de azért még egy-két világmegmentéssel jobban megférhetne a többi Avengers mellett..
süti beállítások módosítása