Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brian Kirkre bíznák a Thor folytatását

2011.08.05. 10:20 koimbra 3 komment

A Marvel elégedett volt a Thor film által elért eredménnyel, közel 450 millió dollárt hozott világszerte, ezért zöld utat adott a folytatásnak, amelynek bemutatóját 2013 július 26-ra tűztek ki. Kenneth Branagh helyét más veszi át a rendezői poszton, mint kiderült a stúdió Brian Kirk-öt szeretné a film élére.

Kirknek nem sok tapasztalata van a mozis produkciók világában, eddig tévés alkotásokat készített, azon belül is sorozatepizódokat hozott össze. A Trónok harcából három, a Tudorokból két részt dirigált, de dolgozott a Gengszterkorzón, Lutheren és a Dexteren is.

Címkék: thor miújság sequel képregényből film thor 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13127467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.08.05. 17:45:23

Nekem Branagh stílusa tetszett, de őt a Shakespeare-filmekért amúgy is szeretttyük. :-D Remélem, nem lesz rossz ez a Brian sem. A Gengszterkorzó jó sorozat, a Trónok harca és a többi is, de egy szuperhős-film (ráadásul ilyen jó első résszel, valamint a várhatóan szintén szuperjó Avengers-filmmel, mint előzménnyel) teljesen más követelményeket támaszt. Aztán remélem a stúdió nem lesz hülye, hogy egyszerre küldi mozikba a Vasember 3-t és a Thor 2-t. Mert Tony Stark harmadik eljövetele is akkorra van datálva, illetve májusra. Majdcsak nem sokallnak be a nézők a sok Marvel-göncös szuperembertől. Én nem fogok, az tuti. :-D

Buchek8 2011.08.05. 18:00:23

@A nép fia: Nekem még kevés is :D Bár inkább ritkábban de akkor legyen minőségi.

Dean6 2011.08.05. 19:07:00

@A nép fia: A Thort és a Captain America filmeket a Paramount forgalmazza,míg a harmadik Vasembert és az Avengerst a Disney fogja.Így adhatják egymásután őket.
süti beállítások módosítása