Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Cartoon Network számítógépes animációs filmet készített a Ben 10-ből

2011.08.08. 21:05 koimbra Szólj hozzá!

Cartoon Network bejelentette, hogy az átalakuló-művész, Ben 10 hamarosan új produkcióban, a Ben 10: Destroy All Aliens (magyar cím hamarosan) című számítógépes animációban tűnik fel. A produkciót ugyanaz a Victor Cook rendezte, aki a Csodálatos Pókembert és a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában-t, vezető producere pedig Silas Hickey, a Turner Broadcasting System Asia Pacific animációs kreatív igazgatója.

A Ben 10: Destroy All Aliens-ben megfordul az idő kereke: az újra 10 éves Ben Tennyson egyszerre hadakozik a tanárok, az iskolai keményfiúk és a szobafogság ellen, amely meghiúsítani látszik a Max nagypapával való hétvégi horgászatot is. A rendkívüli vészhelyzet rendkívüli intézkedéseket kíván: Ben beiratkozik egy intenzív idegen lény képző kurzusra egy másik bolygón. Tetteinek következményeivel azonban valószínűleg még hősünk sem számol: a program vezetői visszaküldik a földre, hogy idegen lény-alakban megküzdjön egy ismeretlen, minden eddiginél erősebb lénnyel: Mechamorph Warriorral.

„A Ben 10 töretlen népszerűsége a gyerekek körében tagadhatatlan, és ez a film egy új, izgalmas színtere a népszerű karakter életének. A Ben 10: Destroy All Aliens 2012-es világpremierjének egyszerre lehet tanúja a világ összes Ben-10 rajongója. Együtt izgulhatnak, vajon Ben, Gwen és Max nagyapa képes-e újra összefogni a világ megmentéséért az új, számítógépes környezetbe álmodott filmben.” mondja Hickey.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263135096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása