Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Butler a Bricklayerben

2011.08.09. 11:47 koimbra 2 komment

Gerald Butler szerződött le a The Bricklayer thrillerre, nem csak a főszerepet vállalta be, hanem producerként is kiveszi a részét a munkálatokból. A produkció Noah Boyd regényén alapszik, Hanna Wegre hárul a feladat, hogy izgalmas forgatókönyvet tegyen le az asztalra.

Butler egy volt FBI-ost alakít, akitől súlyos fegyelemsértés miatt váltak meg. Az Iroda azonban újra visszavárja a soraiba, amikor nem bírnak leszámolni a Rubaco Pentad ganggel. A csoport egyre nagyobb és nagyobb váltságdíjakat követel és ha nem kapják meg a kért összeget, akkor a célpont elhalálozik. Egy idő után kiderül, hogy valaki túlságosan is jól ismeri az FBI szervezetét, működését, ráadásul örömet okoz számára, ha megalázhatja az Irodát.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr743136561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.08.09. 12:01:55

Nem ígérkezik nagy durranásnak, de Butler miatt megfogom nézni.
süti beállítások módosítása