Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Farmiga és Strong a Closer to the Moonban

2011.08.09. 20:52 koimbra Szólj hozzá!

Vera Farmigát és Mark Strongot keresték meg Closer to the Moon dráma forgatókönyvével, majd rábólintottak a felkérésre. Nae Caranfil A többi néma csend (Restul e tacere) rendezője készítheti a filmet, a forgatás ősz elején veszi kezdetét Bukarestben.

Strong alakítja Max Rosenthalt, aki a román főváros nyomozó egységének a fejese. Kitervel egy bankrablást, a bámészkodó tömegnek pedig beadják, hogy éppen filmet forgatnak. Azonban Rosenthal és négy társa lebukik, elkapják őket, mivel zsidók, halálra ítélik őket. A kommunista kormány a büntetés végrehajtása előtt még arra utasítja őket, hogy egy propaganda film kedvéért játsszák el újra a rablást. Farmiga Rosenthal korábbi szeretője és gyermeke anyja lesz.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr563138086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása