Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schwentke rendezheti a The Poison Kitchent

2011.08.09. 21:18 koimbra Szólj hozzá!

A német Constantin Film égisze alatt formálódik a The Poison Kitchen angol nyelvű produkciót, a rendezői poszton Robert Schwentke, a Légcsavar (Flightplan) alkotója ténykedhet.

A náci párt hatalomra ébredésének a kezdeteire térhetünk vissza és a történéseket a Muenchener Post újság szemszögén keresztül követhetjük. Erősen bírálták Hitlert, nézeteit és pártját, ám csak addig a pillanatig adhatták ki a lapot, amíg a cikkeikkel támadott párt hatalomra nem került. Ezt követően katonák lepték el a kiadót, majd a személyzetet bebörtönözték.

Matthew Sand szállította le a forgatókönyvet. Nézzük csak mit írt eddig: Nindzsa bérgyilkos (Ninja Assassin). És ennyi. Ezen kívül még a Wake thriller szkriptjén végzett csinosítgatást. Ezek után nem meglepő, hogy a készítők inkább egy ütős thrillert, mint politika drámát akarnak forgatni.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr683138185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása