Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wilson és Vaughn lelépett a 2 Gunsból, Wahlberg az új főszereplő

2011.08.11. 10:55 koimbra Szólj hozzá!

Mikor felmerült a 2 Guns képregény filmadaptációja úgy tűnt, hogy Owen Wilson és Vince Vaughn lesznek a főszereplők. Később Wilson távozott a projekt háza tájáról, de a fedélzetre lépett David O. Russell, aki átírta a forgatókönyvet, majd ezt követően maga is bedobta a törülközőt, nem kell sok idő hozzá, hogy Vaughn szintén búcsút intsen a tervezetnek. Ennek ellenére az élet nem állt meg a produkció környékén, jelenleg Mark Wahlberg lépdelt be a képbe és ha minden jól megy nem követi Wilsonékat.

Egy beépített és egy DEA ügynök áll a középpontban, akik azt hiszik a másikról, hogy bűnöző. Együtt rabolnak ki egy  bankot, a végén pedig rájönnek, hogy a kirámolt intézetben piszkos pénzt mostak tisztára. Közösen próbálják kideríteni, hogy kié lehet ez az összeg, ráadásul mindkét fickó cége vadászni kezd rájuk.

Címkék: miújság képregényből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23145590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása