Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Smallville alkotói rendezik a Homelanders akciófilmet

2011.08.13. 20:03 koimbra Szólj hozzá!

A Summit még áprilisban szerezte meg Andrew Klavan regénysorozatának a megfilmesítési jogait. A Homelanders-t A Bourne rejtély (The Bourne Identity) és a Disturbia ötözeteként írták körül. Eddig keresték a megfelelő rendezőt a projekt élére, a Smallville showrunnerei Alfred Gough és Miles Millar közösen fogják ledirigálni az akciófilmet.

Klavan regénysorozatának első része, a The Last Thing I Remember tavaly áprilisban jelent meg, a The Long Way Home címet viselő második felvonás pedig februárban került a könyvesboltok polcaira, a folytatás novemberben érkezik.

A főszereplő egy gimis srác, aki arra eszmél, hogy egy székben le van kötözve. Az utolsó dolog amire emlékszik, hogy házi feladatot csinált, karate edzésre járt és arról álmodozott, hogy egy szép napon majd a légierő egyik pilótája lesz. Csak azt tudja, hogy meg kell szöknie, mivel egy hang az ajtó előtt a megölésére ad utasítást. Valahogy sikerült kijutnia erről a helyről és megpróbál rájönni arra, hogy miért üldözi őt mindenki.

Címkék: miújság könyvből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413151402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása