Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Romanekre bíznák a Hamupipőke új változatát

2011.08.13. 00:06 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly tavasszal indult el az Alice Csodaországban hódító útjára, Tim Burton munkája hamarosan elérte az 1 milliárd dolláros bevételt. A Disney fejesei a kezüket dörzsölgették, amikor látták, hogy szépen ömlik a kasszába a pénz. Újabb klasszikus mese filmes feldolgozása tűnt fel a láthatáron, nem sokat gondolkodtak azon, hogy megvegyék-e Aline Brosh McKenna (Az ördög Pradát visel) forgatókönyvét, amely Hamupipőke történetének kissé átdolgozott verziója lesz. Egyelőre nem beszéltek arról, hogy a történet miben fog különbözni a már ismert sztoritól.

A Disney érdekes módon csak most látott hozzá a megfelelő rendező kereséséhez. Elsőként Mark Romanekhez kopogtattak be és megmutatták neki a rendezői széket, de még nem biztos, hogy bele is ül. 1985-ben tette le az asztalra a Static filmet, majd videóklipekre állt rá. 2002-ben a Sötétkamra (One Hour Photo) izgalmas thrillerrel jelentkezett, 2010-ben a Never Let Me Go-t szállította le.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163150087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása