Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorsvonalak előzetes

2011.08.15. 10:43 koimbra 10 komment

Úgy 4 (de talán 5) éve hallhattunk először a Sorsvonalak magyar sci-firől, amely talán 2012-ben végre a mozikba kerül. Jól tükrözi a késedelmet, hogy még Szakácsi Sándor is felbukkan benne, aki 2007-ben elhunyt.  Az első magyar sci-fi, ráadásul 3D-ben élvezhetjük (konvertálják). Hatvani Balázs rendezése Philip K. Dick világa előtt próbál tisztelegni és rengeteg a meló a digitális utómunkával. A főbb szerepekben Dörner György, Rudolf Péter, Kerekes József lesz látható, de Mark Hamill, Lance Henriksen és James Purefoy is tiszteletét teszi a produkcióban.

Sötét felhők gyülekeznek a hatalmas, zakatoló metropolisz, Thelomeris felett, amelynek senki nem ismeri a múltját, vagy a jövőjét. Fellegekbe vesző tornyai, épületeket átívelő, zsúfolt hidai mellett eltörpülnek a polgárok, akik itt élik szürke mindennapjaikat. Azért dolgoznak, hogy a város zakatoló mozgatórugója, az óragyár zavartalanul működhessen, és növekedjen. A központban egy hatalmas, fekete épület magasodik, az Óratorony ahonnan a több ezer időmérő szerkezet gyártását és termelését irányítják. A főhős (Dörner György) a város legbefolyásosabb embere, aki a gigászi óratorony tulajdonosaként a hatalom legfőbb birtokosa. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a vállalat minél nagyobbra növekedjen, nem törődve a városlakók vágyaival, akiknek élete szinte már összeforrt az újabb és újabb órák gyártásával. Azonban úgy tűnik, adódhatnak olyan események, amelyeket még ő maga sem vonhat az irányítása alá. Felesége (Bárd Noémi), az egyetlen, akit valaha közel engedett magához, hirtelen halálos beteg lesz. Egyetlen esélye van, ha szembeszáll az Idővel, és megpróbálja megállítani. Ebben csak egyetlen titokzatos személy, Stranger (Mark Hamill) lehet a segítségére, aki lehetőséget kínál a végzet megmásítására, így a haldokló feleség megmentésére, összekötve a múltat és a jövőt. A sors azonban rosszul tűri, ha szembeszállnak vele...(wikipedia)

Az előzetest DesmondWallace oldalán találtam

Címkék: magyar trailer sorsvonalak scifielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr313154528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.08.15. 10:48:49

Egyébként egy Batman előzetesnek is elmenne:D:D

Frederico 2011.08.15. 11:07:23

Én még nem láttam ilyen képvilággal rendelkező magyar filmet, nagyon jónak tűnik! Kíváncsi lennék mennyi volt a büdzsé..

madárijesztő 2011.08.15. 12:22:15

Ez inkább Gotham City:) Dörner György meg mindjárt felveszi a köpenyt és ő lesz a sötét lovag.

Shyllard 2011.08.15. 12:46:51

A trailer elég ütős éshát mégiscsak magyar sci-fi, nem kis látványvilággal, szóval mindenképp nézős lesz. Talán még jól is sikerült, ki tudja. Jót tenne a hazai filmiparnak egy igazán, világszinten is sikeres film. Csak jól kell időzíteni a premiert.

zvladij 2011.08.15. 20:04:42

Hmm... Drukkolok nagyon a filmnek. Az előzetes is szuper, viszont én bevágtam volna legalább egyet a fentebb említett külföldi sztárokból is. Mert így lehet hogy a nagyvilágban mást nem nagyon fog érdekelni az előzetes után.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2011.08.15. 21:00:34

Azt nem tudom elképzelni, hogy Amerikában sikeres lenne, de azt remélem, hogy itthon az lesz. Na meg jó is persze.

Attila1234 2011.08.15. 23:10:43

Én már azzal is nagyon elégedett lennék, ha jó lenne a történet, a színészek és a szöveg. Ha elérik mondjuk a Kontroll szintjét, nem fog zavarni az, ha esetleg gyengébb a CGI-je, mint a nyugati filmeknek.

istvan-76 2011.08.16. 19:19:31

Szerintem is inkább a sztori legyen jó , a többi nem érdekel , a színészek elsőrangúak , játékukkal szerintem nem lesz gond.
Sok sikert a projektnek.
süti beállítások módosítása