Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jövőre indulhat a Lunatic at Large forgatása

2011.08.22. 17:45 koimbra 1 komment

Tavaly tavasszal esett szó arról, hogy végre film lesz a Lunatic at Large projektből. Steve Lanning a Thompson On Hollywood oldalnak elárulta, hogy a költségvetést heteken belül összeszedik és 2012 elején kezdetét vehetné a forgatás.

Anno Stanley Kubrick szerette volna leforgatni a produkció, Jim Thompson vetette papírra a forgatókönyv első vázlatát. A rendező és az író jó munkakapcsolatot ápolt, A dicsőség ösvényei és a Gyilkosság is a duó keze nyomát viseli. Kubrick úgy tervezte, hogy a Spartacus után vág bele a filmbe, azonban a kéziratnak nyoma veszett. Philip Hobbs 1999-ben talált rá Kubrick könyvtárában, 2006-ban Chris Palmer reklámfilmest kérték fel arra, hogy dirigálja le a produkciót, majd pár évvel később Sam Rockwell és Scarlett Johnasson nevét emlegették a főbb szerepekkel kapcsolatosan. Palmer még mindig kitart, de azt nem tudni, hogy a két színész még a fedélzeten tartózkodik-e.

A sztori 1956-ban játszódik New Yorkban, az egyik főszereplő, Johnnie Sheppard, aki könnyen dühbe gurul. A másik fő karakter Joyce, aki felettébb vonzó teremtés és egy bár törzsvendége. Ebben a bárba szedi fel Johnnie a nőt, viszont kettejük közül az egyik nemrég egy elmegyógyintézet vendégszeretetét élvezte, ám az illető kereket oldott onnan.

Ezen kívül kiderült, hogy Kubrick két másik meg nem valósított filmtervét is elővették. A Downslope 100 millió dollárba kerülne, a cselekmény az amerikai polgárháború idején játszódna és egy olyan csapatot állít a középpontba, akik mindkét oldalnak kémkedtek. A háborúellenes történet forgatókönyvét Shelby Foote történész írása alapján Kubrick maga körmölte le.  Tavaly úgy hírlett, hogy neves rendezőkkel tárgyalnak és szintén híres színészekkel egyeztetnek, a forgatás idén elindult volna, de ebből nem lett semmi.

A God Fearing Manből úgy tűnik, hogy nem lesz film, jelenleg sorozatként gondolnak rá. Ebben Herbert Emerson Wilsont követhetjük nyomon, aki papként tengette életét, majd Amerika leghírhedtebb bankrablójává vált. Stephen R. Clarke-ra bízták a nehéz feladatot, hogy pofozza ki Kubrick szkriptjeit.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr133171564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.08.22. 18:26:59

Az elsőben a szerepek nagyon passzolnak a színészekre, remélem végülis maradnak majd a projekteknél.
süti beállítások módosítása