Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Landry Jones a Byzantiumban

2011.08.22. 22:14 koimbra 4 komment

Stephen Wooley jó ideje dolgozik azon, hogy a Byzantium vámpírfilmből legyen valami. Végül Moira Buffini forgatókönyvét elküldte Neil Jordannak, a komor hangvételű szkript elnyerte a rendező tetszését. A producer mosolya még szélesebb lett, mikor kiderült, hogy Jordan pont úgy képzeli el a filmet, ahogyan ő.

Gemma Arterton és Saoirse Ronan lesznek a főszereplők, hozzájuk csatlakozott Caleb Landry Jones (akit az X-Men: First Classban láthattunk legutóbb), a fiatal színész  most szerződött le a filmre. Jones egy leukémiás srácot formál meg, majd megismerkedik Ronan karakterével, ő viszont egy vámpír, akárcsak édesanyja (Arterton). A vérszívó család felfedi kilétét a városka lakói előtt, miután a vámpírlány és a halálosan beteg fiú közelebb kerül egymáshoz, utóbbi saját halhatatlanságával kezd viaskodni, előbbi pedig egyre jobban elgondolkodik halandóságán.

Legutóbb még úgy hírlett, hogy Ralph Fiennes, Jeremy Irvine és Helena Bonham Carter is felbukkan, róluk nem tudni, hogy jelenlétükkel erősítik-e a színvonalat.

Címkék: miújság byzantium

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163172077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nerve 2011.08.23. 10:11:07

”Végül Moira Buffini forgatókönyvét Neil Jordannak, a korom hangvételű elnyerte a rendező tetszését.”

öööö...az elejét még mondjuk dekódoltam, a korom az komor akart lenni?

Nerve 2011.08.23. 10:17:44

Ez amúgy jó hír nagyon!

Nerve 2011.08.23. 10:32:32

@koimbra: Őszintén: azért szeretek ide járni mert gyorsak, informatívak vagytok és ebbe bőven belefér egy kis kapkodás. :)
süti beállítások módosítása